Detail

Vi leverer en lang række spændende brødprodukter – både som frost og MAP (Modified Atmosphere Products) – til private label segmentet. Hvad end der er tale om traditionelle bagemetoder, koldhævninger, surdeje med lange liggetider eller særlige meltyper og økologi, indfrier vi altid kundens ønske.

Grundet vores store knowhow og netværk er vi en førende samarbejdspartner og leverandør til den skandinaviske detailbranche. Vores solide erfaring med udvikling og håndtering af private label til detailbranchen rækker mange år tilbage. Vi har et stort bagland med nøje udvalgte bagerier, der er medvirkende til, at vi hurtigt kan tage action på udvikling og nye tiltag for vores kunder, og de derved kan prioritere deres tid og ressourcer korrekt. 

I tæt samarbejde med kunden håndterer vi hele udviklingsforløbet fra ide til virkelighed. Vi tager dialogen og projektledelsen med bagerierne og gennemgår kvalitetstest og certificeringer. Vi håndterer udvikling af emballage i samarbejde med kundens brandingansvarlige, så vi sikrer, at deres visuelle identitet viderebringes på produktemballage. Efter godkendt produkt og emballage samt kvalitetsgodkendelse igangsætter vi produktion efter overensstemmelse med kunden. 

Vi følger konstant projektet og overlader intet til tilfældighederne. Vi forholder os kritiske til produkt, pris, kvalitet og til både kunden og slutbrugerens oplevelse. 

Med os som samarbejdspartner frigives kundens tid og ressourcer til egne kernekompetencer uden at gå på kompromis. Vi tager ansvar og styring og giver kunden tryghed, kvalitet og værdi.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller ønsker dig rådgivning, så tag hellere end gerne kontakt til os.