Brød & kager
Vores mangeårige samarbejde med både danske og europæiske bagerier gør os til en solid og attraktiv leverandør af brød og kager. Vores erfaring og viden er hele grundlaget for det store sortiment, vi præsenterer. For os er det ”ikke bare brød og kager”. Det er meget mere end det. Det handler om meltyper, kernetyper, hævetider, sprøde skorper, den rigtige krumme og ikke mindst det gode håndværk. Sammen med bagerierne udvikler vi brød og kager, der smager.
Sortimentet af brød består bl.a. af stenovnsbagt brød, surdejshævede boller, gourmet rundstykker, sandwichboller med græskar og gulerod, brioche caféburgerboller og meget meget mere. Alt sammen tilbydes også som økologiske produkter.
Når det kommer til den søde tand og valg af kager, spænder sortimentet ligeledes bredt og varieret. Vi leverer kager og pastry som fx smørbagte croissanter, donuts, muffins, cheesecakes, tærter, snitter og skærekager. Alt sammen udviklet og produceret med fokus på smag og efterspørgsel.
Vi tilbyder brød og kager fra vores eget brand Møllebakke og ligeledes fra Mecklenburger, som bager økologisk brød efter gamle håndværksmæssige traditioner. Uanset hvad du vælger hos os, er du sikret kvalitet.
Læs mere om Møllebakke og Mecklenburger nedenfor.
Har vi ikke det brød eller den kage, du søger, så finder vi det til dig. Kontakt os og hør mere om de mange muligheder.
I produktkataloget kan du se vores store sortiment af brød og kager.
![](https://dktrading.dk/wp-content/uploads/2022/07/mollebakke.png)
Møllebakke
Møllebakke mærket omfatter et stort sortiment af brødprodukter i alle afskygninger, som produceres på specialiserede bagerier i hele Europa. Vi udvælger produkterne ved de bagerier der producerer dem bedst og markedsfører dem i vores Møllebakke mærke.
Møllebakke er vores garanti for kvaliteten og vi samarbejder kun med bagerier, som kan tilføre os den kvalitet og innovative udvikling vi forlanger.
![](https://dktrading.dk/wp-content/uploads/2022/09/mecklenburger2.png)
Mecklenburger
Mecklenburger Backstuben er et familie-ejet bageri i den nordøstlige del af Tyskland. På bageriet foregår produktionen med en stor grad af håndværk og efter gamle originale opskrifter. Brødet bages med hjemmelavede fordeje.
Sortimentet omfatter økologisk og konventionelt bagværk i form af bl.a. rundstykker, sandwichboller og helbrød. Processerne er meget fleksible og vi produktudvikler nemt.
Vores samarbejde med bageriet går mere end 15 år tilbage.