Brød & kager

Vores mangeårige samarbejde med både danske og europæiske bagerier gør os til en solid og attraktiv leverandør af brød og kager. Vores erfaring og viden er hele grundlaget for det store sortiment, vi præsenterer. For os er det ”ikke bare brød og kager”. Det er meget mere end det. Det handler om meltyper, kernetyper, hævetider, sprøde skorper, den rigtige krumme og ikke mindst det gode håndværk. Sammen med bagerierne udvikler vi brød og kager, der smager.

Sortimentet af brød består bl.a. af stenovnsbagt brød, surdejshævede boller, gourmet rundstykker, sandwichboller med græskar og gulerod, brioche caféburgerboller og meget meget mere. Alt sammen tilbydes også som økologiske produkter.

Når det kommer til den søde tand og valg af kager, spænder sortimentet ligeledes bredt og varieret. Vi leverer kager og pastry som fx smørbagte croissanter, donuts, muffins, cheesecakes, tærter, snitter og skærekager. Alt sammen udviklet og produceret med fokus på smag og efterspørgsel.

Vi tilbyder brød og kager fra vores eget brand Møllebakke og ligeledes fra Mecklenburger, som bager økologisk brød efter gamle håndværksmæssige traditioner. Uanset hvad du vælger hos os, er du sikret kvalitet.
Læs mere om Møllebakke og Mecklenburger nedenfor.

Har vi ikke det brød eller den kage, du søger, så finder vi det til dig. Kontakt os og hør mere om de mange muligheder.

I produktkataloget kan du se vores store sortiment af brød og kager.

Møllebakke

Møllebakke mærket omfatter et stort sortiment af brødprodukter i alle afskygninger, som produceres på specialiserede bagerier i hele Europa. Vi udvælger produkterne ved de bagerier der producerer dem bedst og markedsfører dem i vores Møllebakke mærke.

Møllebakke er vores garanti for kvaliteten og vi samarbejder kun med bagerier, som kan tilføre os den kvalitet og innovative udvikling vi forlanger.

Mecklenburger

Mecklenburger Backstuben er et familie-ejet bageri i den nordøstlige del af Tyskland. På bageriet foregår produktionen med en stor grad af håndværk og efter gamle originale opskrifter. Brødet bages med hjemmelavede fordeje.

Sortimentet omfatter økologisk og konventionelt bagværk i form af bl.a. rundstykker, sandwichboller og helbrød. Processerne er meget fleksible og vi produktudvikler nemt.

Vores samarbejde med bageriet går mere end 15 år tilbage.

Produktkatalog

Se vores store sortiment i vores produktkatalog.
Du finder bl.a. et stort og indbydende udvalg af bl.a. fjerkræ, kød, seafood, brød, kager og meget mere…

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller ønsker dig rådgivning, så tag hellere end gerne kontakt til os.

Øko og certificeringer

Vi sikrer dig kvalitet og garanti for de gode fødevarer hele vejen.

Om os

Siden 1984 har vi været en del af fødevarerbranchen. Vores filosofi er, at vi tilpasser os tendenserne i såvel ind- og udland, således at vi hele tiden er på forkant med markedet.