Foodservice

Vi ved, at cafeer, kantiner og restauranter har forskellige behov, både hvad angår deres sortiment, men også hvad angår deres fysiske rammer og tilberedningsmuligheder. Nogle cafeer og kantiner har ikke den nødvendige godkendelse til håndtering af ferskvarer, hvorfor det er vigtigt og altafgørende for dem at kunne få leveret tilberedte varer som fx forstegt fjerkræ, bacon og lignende. Vores sortiment indenfor tilberedte og forædlede varer er derfor omfattende og nøje udvalgt.

Til de restauranter som har mulighed for selv at tilberede deres serveringer, tilbyder vi ligeledes et særdeles bredt og spændende sortiment af forskellige ferskvaregrupper.

Vi har et tæt samarbejde med de fleste af landets grossister indenfor foodservice segmentet. Vores mangeårige erfaring og vores faglighed gør, at vi er en oplagt og attraktiv samarbejdspartner for grossisterne. De ved, at vi er specialister på vores varegrupper, og de ved, at vi altid gør os umage for at være proaktive eller for at finde lige netop den vare, de efterspørger.

Vi giver os gerne tid til at teste en varer af sammen med kunden, for på den måde at finde frem til, hvad der er mest fordelagtigt og hensigtsmæssigt for dem. Varen skal ikke kun smage godt, den skal også kunne tilberedes mest hensigtsmæssigt og på bedst mulige måde i deres omgivelser. Derfor er det vigtigt for os at have en tæt og åben dialog med vores kunder.

Med vores varelager er vi i stand til at leverer et stort udvalg af vores varer fra dag-til-dag, hvilket er fordelagtigt for mange af vores kunder, da det holder deres lagerbindingsomkostninger nede og begrænser deres behov for et større lager samt større køle- og fryserum.

Gældende for os er, at vi altid bestræber os på at finde den rette vare til rette pris til rette tid.

Produktkatalog

Se vores store sortiment i vores produktkatalog.
Du finder bl.a. et stort og indbydende udvalg af bl.a. fjerkræ, kød, seafood, brød, kager og meget mere…

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller ønsker dig rådgivning, så tag hellere end gerne kontakt til os.

Øko og certificeringer

Vi sikrer dig kvalitet og garanti for de gode fødevarer hele vejen.

Om os

Siden 1984 har vi været en del af fødevarerbranchen. Vores filosofi er, at vi tilpasser os tendenserne i såvel ind- og udland, således at vi hele tiden er på forkant med markedet.