Seafood

I lighed med vores andre varegrupper lægger vi stor vægt på kvalitet, pris og leveringssikkerhed og tilpasser løbende vores seafood sortiment til også at inkludere produkter, som er MSC-certificeret (bæredygtigt fiskeri) eller ASC-certificeret (bæredygtigt opdræt). Vi leverer produkter via IFS-certificerede producenter, hvilket giver vores kunder stor sikkerhed for en ensartet vare og kvalitet ved hver eneste levering.

Vores frosne seafood sortiment består blandt andet af: Koldvandsrejer, Varmtvandsrejer (Vannamei / Black Tiger), Specialiteter som Torpedo Rejer, Sushi ebi Rejer, Ebi Fry Rejer, Nobashi Rejer & Tempura Rejer.

Vi bestræber os på at tilbyde en så bred vifte af varer til vores kunder som overhovedet muligt. Derfor kan selv den kræsne og kvalitetsbevidste kunde finde sig til rette i sortimentet. Men så sandelig også kunden som ønsker ”value for money”, vil finde det de søger.

Vi garanterer altid for et godt og velsmagende produkt. Vi sætter en stor ære i at levere det, som kunderne ønsker, og skulle vi ikke have det ønskede produkt i sortimentet, så hører vi gerne fra jer.

Vi har igennem flere årti’er oparbejdet et stort netværk af producenter og tager gerne udfordringen op med at finde lige præcis det i søger.

Produktkatalog

Se vores store sortiment i vores produktkatalog.
Du finder bl.a. et stort og indbydende udvalg af bl.a. fjerkræ, kød, seafood, brød, kager og meget mere…

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller ønsker dig rådgivning, så tag hellere end gerne kontakt til os.

Øko og certificeringer

Vi sikrer dig kvalitet og garanti for de gode fødevarer hele vejen.

Om os

Siden 1984 har vi været en del af fødevarerbranchen. Vores filosofi er, at vi tilpasser os tendenserne i såvel ind- og udland, således at vi hele tiden er på forkant med markedet.