Øko & certificeringer

For os er kvalitet, sikkerhed og tryghed en selvfølge, og vi har et enormt stort fokus på certificeringer og godkendelser.

Vi bliver årligt IFS auditeret, så vi konstant og ufravigeligt lever op til de strenge og gældende krav og normer for IFS. Du kan se og læse vores IFS Certificering her.

Økologikontrollen dokumenterer vores forhandling og opbevaring af økologiske varer, ligesom den også sikrer og dokumenterer, at vores producenter efterlever det gældende økologiske reglement. Du kan se og læse kontrolerklæringen her.

Øko

Økologi Kontrol

De danske verdensmestre, ja det er os og det vil DKTrading gerne være en lille del af. Danmark er det land i verden, der køber og spiser flest økologiske produkter, hvis man måler pr indbygger.

Rapporten (feb 2021 The world of Organic Agriculture) bygger på salget af økologiske fødevarer fra 2019, hvor 12,1% af varerne, der blev solgt, var økologiske.

Økologi betyder:
Fokus på miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed.
Økologi er en samlet betegnelse for, at landmænd tager hensyn til en række forhold. Når de dyrker afgrøder og holder dyr.
Økologi har fokus på at bevare jorden og dyrenes velfærd.
Det synes vi i DKTrading giver god mening, derfor er økologi er en del af vores udbud af gode sunde fødevarer.

IFS certificering

DK Trading’s vision er til stadighed at være et værdibringende led i forsyningskæden fra producent til forbruger.

Vores filosofi er at opsøge og importere fødevarer fra de steder i verden, hvor forudsætningen for produktionen af det enkelte produkt er optimal og mest effektiv.

Vi er bevidste om vores ansvar i forsyningskæden og har en målsætning om at drive vore aktiviteter med respekt for vore omgivelser og så lille et aftryk som muligt.

Ved at stille krav til os selv og vore samarbejdspartnere skal vores klimaaftryk begrænses og løbende forbedres.

Vi har desuden valgt at lade os certificere efter IFS Broker standarden. Med denne strenge standard indarbejdet i vores arbejdsgange og rutiner, blotlægges og elimineres mulige risici og fejlkilder i vores arbejde for at garantere kompromisløs fødevaresikkerhed og kvalitet.

IFS

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller ønsker dig rådgivning, så tag hellere end gerne kontakt til os.