News/Messer

Læs seneste nyt fra DK Trading og branchen.
Her bringer vi løbende blogindlæg, produktnyheder, artikler samt info om events og messer.

24. januar 2023

Cateringmesse Midt, 29 marts Messecenter Herning

Nyheder

DKTrading står klar på forårsmessen i Messecenter Herning – messen står i bæredygtighedens tegn og vi kvittere med fokus på lækre grønne salater.

Læs mere
24. januar 2023

Cateringmesse Syd, Odense, (Dansk Cater) 14. marts 2023

Messer Nyheder

DKTrading er på pletten med vores foodservice setup hos Dansk Cater i Odense. Vi glæder os til, at tage imod glade kunder – vi vil præsentere en række nyheder, skræddersyet til jeres behov. Velmødt i hyggelige rammer.

Læs mere
24. januar 2023

Cateringmesse Nord, Aalborg (Dansk Cater) 1. marts 2023

Messer Nyheder

Så er det snart tid til messe i Nord, DKTrading er klar med vores catering setup og en række nyheder. Kom og smag på brød, salat og meget mere.

Læs mere
27. september 2022

Messer

Dagrofa Foodservice Casual Dining 2022 Vi arbejder i år under overskriften “Sammen om fremtidens tallerken”, hvor Hans og Flemming er klar til at tage imod på stand 63, hvor vi giver vores bud på nu- og fremtidens fødevarer. Vi ses på Dagrofa Foodservice Casual Dining d. 28. september i Bella Centeret!

Læs mere
20. september 2022

Ses vi til Cateringmesse Øst?

Messer

Årets Cateringmesse Øst i Brøndby Hallen løber af stablen på onsdag d. 21. september, og DK Trading er som altid at finde på messen! Kom forbi stand 3112, hvor vores salgsteam står klar til at præsentere dig for mange spændende nyheder indenfor catering. Vi håber, du kigger forbi til smagsprøver og en snak om foodservice, […]

Læs mere